Gore-Tex impregnering

Gore-Tex og andre pustende membraner benyttes både i sko og klær. Dette er en vanntett membran som trenger vedlikehold med tiden. Uten jevnlig vedlikehold med impregnering mister materialet sine pustende og vanntette egenskaper.

Sko impregnering

Membranene og ikke minst materialene på utsiden av selve membranene er viktig å impregnere. Gjøres ikke dette blir lagene utenpå membranene en tett hinne fylt av vann som absolutt ikke puster.

For dette anbefaler vi vår Villmark Aqua Combi. Dette er en vannbasert impregnering for sko.

Jakke og bukse impregnering

Gore-Tex jakker og bukser vil etter mye bruk miste sine vanntette evner og plagget vil virke klamt å ha på. Villmark Extreme for klær finnes både som Wash-In og Spray-On og vill gi nytt liv til gammelt plagg, samt forlenge dens levetid.

Les mer om impregnering av pustende membraner her.

Viser alle 3 resultater

 • Sprayimpregnering for sko i skinn lær og goretex

  Villmark Combi – impregnering

  Villmark Aqua Combi er perfekt impregnering til dine Gore-Tex og lær sko. Inneholder voks som trenger inn i materialene og skaper en vannavvisende overflate Mer om rengjøring og impregnering av sko.
  kr 129.00 inkl. mva. Kjøp
 • impregnering spray gore tex jakke og bukse

  Villmark Extreme Spray impregnering

  Villmark Extreme Spray On impregnering er laget for pustende membraner som Gore-Tex, Demizax og  Tripple Point. Her er det viktigste å gi det ytre bærelaget en god vannavvisende effekt samtidig som den pustende membranen ikke tettes. Dette setter strenge krav til impregneringen. Vi har arbeidet med såkalt nanoteknologi siden 90-tallet. ...
  kr 198.00 inkl. mva. Kjøp
 • impregnering vask gore tex jakke og bukse

  Villmark Extreme Wash-in impregnerig

  Villmark Extreme Wash In impregnering er laget for pustende membraner som Gore-Tex, Demizax og  Tripple Point. Her er det viktigste å gi det ytre bærelaget en god vannavvisende effekt samtidig som den pustende membranen ikke tettes. Dette setter strenge krav til impregneringen. Vi har her arbeidet med såkalt nanoteknologi siden ...
  kr 198.00 inkl. mva. Kjøp