VOKS IMPREGNERING – SKO

Voks impregnering skal gnis godt inn i skoen/læret. Det er best om det man skal impregnere er rent og tørt. Gjenta gjerne behandlingen for å fylle materialene. Her finner du noen tips om det å impregnere.

Villmark Classic er en kraftig voks for lær med meget god holdbarhet. Den gir en glatt og sterk finish som holder skoene / læret vanntett

Villmark Haugs Original er laget særlig med tanke på at impregneringen skal trenge dypt inn og bevare skinnets mykhet og naturlige vannavvisning.

Viser alle 2 resultater

 • Impregnering for lær skinn og numbuck sko

  Villmark Classic – impregnering

  Villmark Classic impregnering er en kraftig voks for lær med meget god holdbarhet. Den gir en glatt og sterk finish som holder skoene / læret vanntett. Gjentatt behandling av sko med impregnering er en fordel. Mer om rengjøring og impregnering av sko.
  kr 129.00 inkl. mva. Kjøp
 • Impregnering for lær, skinn og numbuck sko

  Villmark Haugs – impregnering

  Villmark Haugs Original impregneringer laget særlig med tanke på at skoimpregneringen skal trenge dypt inn og bevare skinnets mykhet og naturlige vannavvisning. Basen er bivoks som gir grundig impregnering. Gjentatt behandling av sko med impregnering er en fordel. Mer om rengjøring og impregnering av sko.
  kr 129.00 inkl. mva. Kjøp